Kronika příběhů           Organizačně           Postavy a inspirace

Sraz v Pátek 13. 9. je v 18:00
Sraz v Sobotu 14. 9. je v 10:00

Kde: Háj ve Slezsku - Nádraží ČD, okr. Opava

V případě potřeby navigace volejte +420 606 462 892.

Důležité upozornění:

Hra je určena pro hráče starší 18ti let, mladší účastníci od 16ti do 18ti let se smí akce zúčastnit pouze s písemným souhlasem zákonného zástupce (ke stažení zde), nebo jeho osobním doprovodem.

Každý hráč před hrou podepisuje souhlas, že jde do akce na vlastní riziko i když jsou k dispozici ochranné pomůcky. Na akci bude použita zábavní pyrotechnika, a i když jí hráči nebudou přímo vystaveni, organizátoři nenesou zodpovědnost za případné zranění, které by vzníklo nevhodným chováním hráče.

Co je to za misi tentokrát?

Eastern Fells je rozmanitá část Peak District National Parku ve střední Anglii. Odboj se postupně propátral k jednomu z viteálů a kde přibližně ho hledat, ale to hlavní je teprv čeká. Budou vystaveni podivným místům, nastrahám přírody, i tomu rozeznat iluzi od reality. V patách budou mít nejen Voldemortovy špehy, ale i jeho lovce.

Začátek akce je rozdělen do dvou časů.
Pátek 18:00 Nádraží ČD Háj ve Slezsku, setkání prvních lidí z odboje a sraz s místními dobrovolníky + stylová hospoda a stanování.
Druhá část: Sobota 10:00 setkání opět na nádraží, příjezd zbytku členů odboje na misi a start larpu. Je jedno, na kterou část přijedete, páteční hra je spíše atmosferická a má minimální dopad na sobotní hru. No i když.. ..co prokecnete může být použito proti vám.

Sebou: Kostým, hůlku, jídlo, případně věci na spaní.

Registace: https://goo.gl/forms/Eastern_Fells

Cena předem i na místě 200,-

Číslo účtu na zaslání platby je 1381272011/3030.

Do zprávy pro příjemce uveďte jméno, pod kterým jste se registrovali.

Konec registrace je ve čtvrtek 12.9. 2019. Po registraci vám budou do mailu rozeslány důležité herní informace a rozjednána přesná domluva role. Platby posílejte nejpozději do středy 11. 9. 2019

V ceně je zahrnuta voda i nějaký ten žvanec.

Jo a plavky sebou - páteční stanovačka je u vody, ale koupání je dobrovolné a podle počasí.

PS: Ano, bereme krokodýly.